Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Thomas Meunier heeft goed nieuws voor Club Brugge én Rode Duivels

Thomas Meunier heeft goed nieuws voor Club Brugge én Rode Duivels

Thomas Meunier blesseerde zich in de laatste wedstrijd van het seizoen tegen KV Oostende, maar werd door bondscoach Marc Wilmots toch opgeroepen voor de Rode Duivels. En zoals het er nu naar uitziet, maakt de rechtsachter van Club Brugge straks deel uit van de definitieve EK-selectie. 

Vandaag stond Meunier de pers te woord in Bordeaux. Daarbij had hij twee keer goed nieuws te melden. Eerst en vooral heeft de 24-jarige rechtsback aangegeven dat hij bij Club Brugge wil blijven. “Het buitenland is geen obsessie. We spelen nu Champions League met Club en dat is een mooie uitdaging. De coach blijft en de belangrijkste spelers zoals bijvoorbeeld José (Izquierdo, nvdr) en Timmy (Simons, nvdr) ook. Mijn prioriteit ligt nu bij Club Brugge”, is de verdediger klaar en duidelijk tegenover Stadion.

Daarnaast had Meunier ook goed nieuws voor de Rode Duivels. “Ik ben honderd procent fit. Ik mis misschien wat matchritme, maar als ik een volledige week goed kan trainen, komt dat in orde”, klinkt het. “Of ik kans maak om te spelen tijdens het EK? Ik heb een kans, maar moet mezelf tonen en professioneel zijn op training. Als je ziet hoe het gaat met Laurent Ciman. Die was zelfs niet geselecteerd en nu kan hij misschien titularis worden. Het kan snel gaan…”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws