Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Thomas Meunier bedankt Michel Preud’homme

Thomas Meunier bedankt Michel Preud'homme

Thomas Meunier pakte zaterdagnamiddag uit met een uitstekende prestatie tegen Ierland. De rechtsachter van Club Brugge speelde zowel defensief als offensief de pannen van het dak en werd zelfs opgenomen in het EK-elftal van de week. De 24-jarige verdediger heeft naar eigen zeggen veel aan Michel Preud’homme te danken.

“Verdedigend was ik heel tevreden over mijn wedstrijd”, vertelt Meunier aan Het Nieuwsblad. “Er is werkelijk niets misgelopen en we hebben de nul gehouden. Verder heb ik gewoon gedaan wat ik bij Club Brugge doe. Die 2-0, dat was een perfecte kopie van de goal van Diaby in de titelmatch tegen Anderlecht.”

Meunier richt een speciaal woordje van dank aan de Brugse coach. “Ik speel niet bij Chelsea of Manchester City, maar toch voel ik me niet minder dan de spelers die in een buitenlandse competitie voetballen. Ik merk geen niveauverschil. Voor een groot deel heb ik dat te danken aan Michel Preud’homme.”

“Sinds zijn komst naar Club Brugge heb ik tactisch enorm veel geleerd, zowel defensief, wat positie betreft, als aanvallend in het kiezen van mijn momenten om diep te gaan. Hij zat in het stadion en feliciteerde me achteraf. Ik ben blij dat hij die verplaatsing niet voor niets heeft gemaakt”, besluit Meunier al lachend.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws