Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Stefano Denswil prijkt op lijstje FC Barcelona’

'Stefano Denswil prijkt op lijstje FC Barcelona'

Club Brugge slaagde er afgelopen seizoen in om eindelijk zijn veertiende landstitel binnen te halen. Onder meer een solide verdediging lag aan de basis van dat succes. En dat is ook enkele buitenlandse topclubs niet ontgaan.

Zo zou Stefano Denswil interesse genieten van FC Barcelona. De Blaugrana zijn dringend op zoek naar versterking in het defensieve compartiment en hebben daarvoor een lijstje opgesteld van 8 interessante spelers, waaronder de Nederlandse verdediger van Blauw-Zwart.

Volgens de Spaanse bron sport.es gaat het om de volgende 8 namen: Marquinhos (PSG), John Stones (Everton), Aymeric Laporte (Bilbao), Samuel Umtiti (Lyon), Alessio Romagnoli (AC Milan), Eric Bailly (Villarreal), Mauricio Lemos (Las Palmas) en dus Stefano Denswil (Club Brugge).

De kans dat FC Barcelona de 23-jarige centrale verdediger effectief bij Club komt wegplukken, blijft natuurlijk bijzonder klein. Zeker als je de overige namen op het lijstje bekijkt. Bovendien werd Denswil niet eens geselecteerd voor het Nederlands nationaal elftal.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws