Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Stalt Manchester City nieuwe aanwinst bij Club Brugge?’

'Stalt Manchester City nieuwe aanwinst bij Club'

Club Brugge wil de spelersgroep die afgelopen seizoen kampioen speelde samenhouden en daarnaast uitpakken met enkele gerichte versterkingen. Eén van de prioriteiten daarbij is een middenvelder. Zo kan Blauw-Zwart ook volgend seizoen een gooi doen naar het kampioenschap en hopelijk ook indruk maken in de Champions League.

Eind mei werd Club gelinkt aan Aaron Mooy, een 25-jarige middenvelder van Melbourne City die eveneens Australisch international is. De talentvolle spelverdeler kan op heel wat interesse rekenen, maar momenteel zou Manchester City over de beste papieren beschikken.

Volgens Daily Star staat Mooy namelijk dicht bij een akkoord met The Citizens. Geen ondenkbare overgang, aangezien sjeik Mansour eigenaar is van City Football Group, een concern dat uit Manchester City, New York City én jawel Melbourne City bestaat.

De Australische fans zouden alleszins furieus reageren als Mooy effectief naar een club van dezelfde eigenaar trekt. Bovendien zou Mooy komend seizoen niet eens in het Etihad Stadium te bewonderen zijn. Naar verluidt wil City hem een jaar laten rijpen door middel van een uitleenbeurt aan een Belgische club. Gezien de eerdere interesse van Blauw-Zwart gaat het hierbij wellicht om Club Brugge.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws