Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Speler uit de JPL heeft transfer naar Club definitief uit het hoofd gezet’

Het kampioenenseizoen van Club samengevat in 10 opvallende cijfers

Na het behalen van de landstitel klonk het bij het bestuur snel dat Club zich nog wil versterken met het oog op onder andere de Champions League. Sindsdien werden heel wat namen genoemd, maar voorlopig zette – op Rik De Kuyffer na – niemand zijn handtekening.

En in het geval van Laurent Jans lijkt dat ook niet meer te gaan gebeuren. Club en Waasland-Beveren onderhandelden een tijdlang over een transfer van de Luxemburgse rechtsachter, maar de vraagprijs van één miljoen euro bleek een te groot struikelblok.

Bovendien heeft de aankondiging van Thomas Meunier dat hij 100 procent zeker blijft ervoor gezorgd dat Jans zelf ook een transfer naar Club definitief uit het hoofd gezet heeft. Hij zal volgens Het Laatste Nieuws nu een contractverlenging voor drie jaar bij Waasland-Beveren ondertekenen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws