Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Silvio Proto zwaait met lof naar Club Brugge

Silvio Proto zwaait met lof naar Club Brugge

Silvio Proto en de Blauw-Zwarte aanhang zijn als water en vuur. Maar het moet gezegd, deze keer heeft de doelman van Anderlecht zich positief uitgelaten over het seizoen van Club Brugge. 

RSC Anderlecht wilde afgelopen seizoen koste wat kost de titel binnenhalen, maar Michel Preud’homme en zijn manschappen bleken een maatje te groot voor Paars-Wit. Desondanks schuift Proto – in tegenstelling tot vele anderen – de schuld niet af op zijn trainer. “Ik geef Besnik Hasi een 8,5/10 voor het voorbije seizoen”, vertelt Proto aan Sport/Voetbalmagazine.

“Want als tweede eindigen met de kwaliteiten die we hadden, is niet slecht”, verklaart hij. “Club Brugge had meer kwaliteit, een betere bank. En als ik hoor wat ze allemaal nog extra deden buiten de trainingen om de groep hechter te maken, dan zeg ik: ‘Dat hadden we ook moeten doen, want dat had de doorslag kunnen geven.’ Ze kregen meer dan wij de middelen om te slagen.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws