Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Shirts van Club Brugge krijgen volgend seizoen twee leuke extraatjes

Shirts van Club Brugge krijgen volgend seizoen twee leuke extraatjes

Club Brugge en zijn supporters hebben er lang op moeten wachten, maar op 15 mei 2016 werd de veertiende landstitel eindelijk binnengehaald! En ook volgend seizoen zal Blauw-Zwart daar nog elke week aan herinnerd worden.

De Belgische landskampioen krijgt van de Jupiler Pro League een speciale gouden badge voor op zijn shirts. Alle andere eersteklassers spelen met diezelfde badge op de mouw, maar moeten het doen zonder gouden tint.

En daar blijft het niet bij. Club Brugge is als kampioen rechtstreeks geplaatst voor de groepsfase van de Champions League. Dat levert Club naast 12 miljoen euro en premies bij puntengewin ook een stijlvolle Champions League-badge op de mouw op.

Champions League badge Club Brugge

Omdat Club op 13 november 2016 zijn 125-jarig bestaan viert, zou dat volgend seizoen geëerd worden met speciale shirts. Naar verluidt zal er een retro logo op de Brugse uitrusting prijken. Al werd dat nog niet officieel bevestigd.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws