Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Scout over Club-speler: “Hij zou goed bij Ajax passen”

Scout over Club-speler Hij zou goed bij Ajax passen

De laatste jaren slagen Nederlandse clubs er steeds minder goed in om Belgisch talent naar de Eredivisie te lokken. Dat is ooit anders geweest. Al blijft een club als Ajax de Belgische competitie op de voet volgen. Urbain Haesaert, een Belgische scout die in het verleden actief was bij Ajax, ziet momenteel twee spelers die volgens hem zeker hun mannetje kunnen staan in de Eredivisie.

“Ik vind Sofiane Hanni, die van KV Mechelen naar Anderlecht trekt, een speler die ook bij Ajax zou passen. Daarnaast is Bjorn Engels van Club Brugge een zeer sterke verdediger met voetballend vermogen en goed kopspel. Verdere namen moet ik je onthouden, dan begrijp je wel”, vertelt Haesaert.

Ook de jeugd van Belgische topclubs ontsnapt niet aan de aandacht. “Er staan zeker jeugdspelers op de radar van Ajax, maar op namen ga ik niet in”, besluit de scout tegenover Ajax Showtime.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws