Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Raes haalt Sterchele aan als meest emotionele moment uit commentatorcarrière

Raes haalt Sterchele aan als meest emotionele moment uit commentatorcarrière

Het is intussen al meer dan 8 jaar geleden, maar supporters van Club Brugge herinneren zich het plotse overlijden van François Sterchele alsof het gisteren was. Ook Frank Raes is nog altijd onder de indruk van de emotionele gebeurtenis.

Raes draait al een hele poos mee in de voetbalwereld, maar de wedstrijd tussen Club Brugge en Westerlo van 9 mei 2008 zal hij nooit vergeten. Blauw-Zwart won toen met 4-0 van de Kemphanen in een match die in het teken stond van één man: François Sterchele.

“Toen François Sterchele verongelukt was, eerde Club Brugge zijn aanvaller bij de volgende thuiswedstrijd. Het publiek stond massaal te huilen. Toen heb ik veel gezwegen en op de tanden gebeten”, vertelt Raes aan Het Laatste Nieuws.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws