Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Preud’homme bekent: “Daarom wilde ik Club verlaten”

Preud'homme bekent Daarom wilde ik Club verlaten

Michel Preud’homme is ook volgend seizoen trainer van Club Brugge. De Luikenaar had zich nochtans voorgenomen om Blauw-Zwart te verlaten. MPH verklaart.

“Het plan was om na dit seizoen te stoppen bij Club Brugge”, vertelt MPH aan La Dernière Heure. “Ik wou gewoon zien hoe mij dat zou bevallen. Zes maanden, een jaar, langer… Ik had geen idee. In januari nam ik die beslissing. Ik dacht toen om meer te genieten van het leven.”

“Wat mij overtuigde om toch te blijven? De steun van de fans, mijn spelers en ook mijn familie. Mijn kinderen vroegen om door te gaan en het avontuur in de Champions League mee te maken. Dat was ook een belangrijke factor”, besluit Preud’homme.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws