Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Poolse EK-ganger wordt op de voet gevolgd door Club’

'Poolse EK-ganger wordt op de voet gevolgd door Club'

Club Brugge bereidt zich momenteel in alle stilte voor op voetbalseizoen 2016-2017. Zo wil Blauw-Zwart, zeker met het oog op de Champions League, de huidige sterkhouders in Jan Breydel houden en zich op enkele posities nog versterken. Een centrale middenvelder is daarbij één van de prioriteiten.

Volgens Lechita.net volgt Club Brugge Karol Linetty nog altijd op de voet. De 21-jarige Pool stond tijdens de vorige winter- en zomermercato al hoog op het verlanglijstje van Blauw-Zwart, maar in extremis sprong een transfer tot twee keer toe af. Zelfs na het afleggen van de medische testen, wat hoogst uitzonderlijk is.

De centrale middenvelder van Lech Poznan maakt deel uit van de Poolse EK-selectie en is dus een speler om straks in de gaten te houden op het toernooi. De concurrentie is wel niet mals, want ook Tottenham en Feyenoord volgen Linetty op de voet. Eerder was Jonas Martin, een 26-jarige centrale middenvelder van Montpellier, ook al in beeld bij Club.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws