Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Perisic schiet Kroatië naar de overwinning tegen Spanje

Perisic schiet Kroatië naar de overwinning tegen Spanje

Vrijdagavond was het Stade Matmut Atlantique het decor voor de wedstrijd tussen Kroatië en Spanje. Ivan Perisic, van 2009 tot 2011 actief bij Club Brugge, eiste opnieuw een hoofdrol op bij de Kroaten. 

In de eerste helft leverde de ex-speler van Blauw-Zwart een heerlijke assist af op Nikola Kalinić. En enkele minuten voor affluiten kroonde Perisic zich met de winning goal tot de held van de Kroatische natie. De flankaanvaller zag zijn beresterke wedstrijd bekroond worden met een applausvervanging. Omdat Kroatië groepswinnaar is, moet Spanje het in de achtste finales opnemen tegen Italië.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws