Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Openhartige De Sutter reageert op titel Club Brugge

Openhartige De Sutter reageert op titel Club Brugge

Tom De Sutter verkaste afgelopen zomer naar Bursaspor, maar daar kon de 30-jarige ex-spits van Club Brugge de hoge verwachtingen allesbehalve inlossen. “Schat, ik heb de selectie toch nog eens gehaald”, grapte De Sutter tegen zijn vrouw toen hij in het Turks flopelftal van het jaar stond. Een typische uitspraak voor de nuchtere Oost-Vlaming. “Maar een seizoen zoals dit wil ik wel nooit meer.”

Met slechts 411 speelminuten en geen enkel competitiedoelpunt kan De Sutter niet bepaald van een succesvol seizoen spreken. Maar dat wil niet zeggen dat hij Bursaspor per se wil verlaten. “Het was sportief gezien geen voltreffer, maar Bursa is een fijne stad. Samen met mijn vrouw en twee kindjes ben ik er dan ook nooit ongelukkig geweest. Het was soms zwaar, maar het heeft ons ook wel dichter bij elkaar gebracht. Ik mag wel zeggen dat mijn vrouw en ik onze kindjes nu héél goed kennen.”

Club Brugge slaagde dit seizoen in hetgeen vorig seizoen nét niet lukte: zijn veertiende landstitel binnenhalen. “Of ik mij nooit beklaagd heb dat ik niet gebleven ben? Ik heb de beelden ook op televisie gezien. De spelersbus die zich een weg door de supporters moest banen, de vreugdetaferelen nadien. En eerlijk, ik heb wel even gedacht: ‘Man, wat zou ik daar graag tussen staan.’ Maar ik was vooral blij voor al mijn ex-ploegmakkers”, besluit De Sutter tegenover HBVL.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws