Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Oostende snoept Belgische targetspits voor de neus van Club weg’

'Oostende snoept Belgische targetspits voor de neus van Club weg'

Club Brugge kroonde zich afgelopen seizoen tot landskampioen, maar daarmee is de honger naar succes nog lang niet gestild. Blauw-Zwart wil komend seizoen namelijk een vervolg breien aan zijn positieve resultaten. Daarvoor wil het de kern nog in de breedte versterken. Dit veelbelovende talent lijkt Club echter van het lijstje te mogen schrappen.

KV Oostende heeft een persoonlijk akkoord voor vijf seizoenen bereikt met Landry Dimata, een 18-jarige aanvaller van Standard. De Belgisch-Congelese targetspits wordt beschouwd als een echt toptalent en beschikt zowel op als naast het veld over een stevig karakter. De Kustploeg en Standard zouden de deal zo goed als afgerond hebben. Dat weet Het Nieuwsblad.

Afgelopen winter was Dimata nog in beeld bij Club Brugge en het Duitse Wolfsburg. De jeugdinternational zou voor Oostende kiezen omdat hij denkt dat hij daar sneller speelgelegenheid zal krijgen. Dimata zou na Siebe Van Der Heyden (Anderlecht) al het tweede Belgische talent zijn dat KVO weet te strikken.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws