Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Ook Franse topclub springt in de dans voor Meunier’

'Ook Franse topclub springt in de dans voor Meunier'

Thomas Meunier gaf begin juni aan dat hij bij Club Brugge wilde blijven, maar zijn sterke prestatie met de Rode Duivels tegen Ierland zou wel eens roet in het eten kunnen gooien. Er staan immers een resem clubs klaar om de Brugse rechtsachter over te nemen. Bovendien is het voor kapitaalkrachtige ploegen geen onoverkomelijke zaak om de afkoopsom van 6 miljoen euro neer te tellen. 

De kans dat Meunier ook volgend seizoen nog het shirt van Club Brugge draagt, lijkt met de dag kleiner te worden. Nadat eerder Torino, Middlesbrough en Napoli al interesse toonden in Meunier, zou nu ook Paris Saint-Germain zich gemeld hebben voor de huidige rechtsachter van de Rode Duivels. Dat meldt L’Equipe.

Adjunct sportief directeur Olivier Létang zou de interesse van PSG al kenbaar gemaakt hebben bij de entourage van Meunier. De Franse topclub is op zoek naar een nieuwe rechtsachter omdat Gregory van der Wiel normaal gesproken andere oorden opzoekt. Serge Aurier lag de voorbije maanden dan weer serieus onder vuur.

PSG kroonde zich in mei voor de derde opeenvolgende keer tot landskampioen en mag straks dus deelnamen aan de Champions League-groepsfase. Als bijvoorbeeld PSG en Napoli beiden de afkoopsom van 6 miljoen euro op tafel willen leggen, kan de transfersom nog oplopen. In dat geval heeft de hoogste bieder het laatste woord.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws