Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Ook bij Club Brugge zijn ze fan van Will Grigg

Ook bij Club Brugge zijn ze fan van van Will Grigg

Will Grigg is dé EK-sensatie van het Europees Kampioenschap in Frankrijk. En dat ondanks het feit dat de aanvaller van Noord-Ierland geen enkele seconde tussen de lijnen stond. De Noord-Ieren werden in de achtste finales uitgeschakeld door Wales, maar de Will Grigg-song zal nog lang herinnerd worden.

“Will Grigg’s on fire, your defence is terrified!” weergalmde al door quasi elk voetbalstadion op het EK. De parodieën schieten als paddenstoelen uit de grond en ook Blauw-Zwart heeft nu een Will Grigg-filmpje. Een wederdienst voor de Noord-Ieren die voor Club zongen?

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws