Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Ontvangt Club nog wat extra centen dankzij De Sutter? “Officieel bod”

Ontvangt Club nog wat extra centen dankzij De Sutter Officieel bod

Tom De Sutter verliet afgelopen zomer Club Brugge voor een avontuur in Turkije. De 30-jarige spits werd als een wereldster onthaald bij Bursaspor, maar kon de hoge verwachtingen nooit inlossen. Een terugkeer naar België lijkt dan ook in de maak. En dat zou Club nog wat centen opleveren.

De Sutter heeft nog een contract tot midden 2018 bij Bursaspor, maar mag van zijn club andere oorden opzoeken. De ex-spits van Club Brugge stelde immers teleur en is met een jaarloon van ruim 1 miljoen euro bruto één van de dure vogels bij de Turkse club.

In België hengelen zowel Lokeren als KV Kortrijk naar de diensten van De Sutter. Bursaspor-voorzitter Ali Ay bevestigde vandaag dat er heel wat interesse is voor hun aanvaller. “We hebben een officieel bod ontvangen”, vertelt hij aan Bursa.com. “Het gaat om onze Belg De Sutter. De gesprekken lopen op dit moment nog. Hopelijk krijgen we binnenkort een goede afloop.”

Omdat De Sutter van 2001 tot 2005 in de jeugdopleiding van Blauw-Zwart vertoefde, krijgt Club – mits een transfer – sowieso een opleidingsvergoeding. Die bedraagt in dit geval zo’n 2,5%.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws