Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Onder deze voorwaarden keert Pereira terug naar Brazilië’

'Club heeft akkoord bereikt over uitleenbeurt Pereira'

Het eerste seizoen van Leandro Pereira bij Club Brugge is geen succes geworden. De Braziliaanse targetspits kon in 23 wedstrijden niet scoren. Club laat hem nu in zijn thuisland opnieuw vertrouwen opdoen.

Zoals BlauwZwartFans eerder al schreef bereikte Club een akkoord om Pereira te verhuren aan zijn ex-club Palmeiras en in Brazilië sijpelen nu de details van die overeenkomst door. Zo zou Palmeiras geen huursom aan Club betalen.

De Brazilianen zouden wel het loon van Pereira op zich gaan nemen. Bij Club verdient de aanvaller naar verluidt zo’n 50.000 euro per maand. Vrijdag zou Pereira zijn medische testen afleggen, waarna de transfer snel officieel bevestigd zou kunnen worden.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws