Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

OFFICIEEL: Hasi gaat met transfertarget Club Brugge aan de haal

OFFICIEEL Hasi gaat met transfertarget Club Brugge aan de haal

Na twee erg matige seizoenen besloot Anderlecht om de samenwerking met Besnik Hasi stop te zetten. De Albanese voetbalcoach moest echter niet lang wachten op een nieuwe uitdaging. Zo is hij momenteel trainer bij Legia Warschau. Hasi krijgt bij de Poolse landskampioen inspraak in de transfers en kaapte één van de smaakmakers uit de Jupiler Pro League voor de neus van Club weg.

Afgelopen donderdag kon je op BlauwZwartFans al lezen dat Thibault Moulin dicht bij een akkoord met Legia Warschau stond. Intussen is die overgang officieel afgerond.

Club toonde enkele maanden geleden al interesse in de 26-jarige middenvelder van Waasland-Beveren, maar was niet gediend met de vraagprijs van één miljoen euro. Opvallend hierbij: Legia Warschau zou ‘slechts’ 500.000 euro moeten betalen voor Moulin, al kan dat bedrag met bonussen nog oplopen tot zo’n 700.000 euro.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws