Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

OFFICIEEL: ex-spits Club Brugge trekt naar Spanje

OFFICIEEL: ex-spits Club Brugge trekt naar Spanje

Doet de naam Stefan Scepovic nog een belletje rinkelen? De 26-jarige aanvaller vertoefde in 2010 een jaartje bij Club Brugge, maar kon nooit overtuigen in Jan Breydel. In vier wedstrijden kon de Serviër geen enkele keer scoren voor Blauw-Zwart. Tijdens zijn uitleenbeurt aan KV Kortrijk vond hij één keer de weg naar doel in acht matchen.

Na omzwervingen bij Hapoel Akko, FK Partizan, MS Ashdod, Sporting Gijón en Celtic belandde Scepovic op uitleenbasis in de Primera División bij Getafe. Daar scoorde hij 6 keer in 34 optredens, waarvan 17 basisplaatsen. Desondanks kon hij de Spaanse club niet behoeden voor de degradatie.

Getafe is echter wel tevreden over de aanvallende kwaliteiten van Scepovic. De Spaanse tweedeklasser heeft immers besloten om de ex-speler van Club Brugge definitief aan te trekken voor zo’n 1,2 miljoen euro. Volgens de officiële website van Getafe tekent hij er een contract voor 4 jaar. Blauw-Zwart krijgt nog een heel klein percentage over de transfersom, omdat Scepovic op zijn 20ste bij Club speelde en de jeugdopleidingsvergoeding bijgevolg van toepassing is.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws