Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

OFFICIEEL: De Sutter trekt naar Sporting Lokeren en spreekt zijn ambities meteen uit

OFFICIEEL De Sutter trekt naar Sporting Lokeren

Tom De Sutter koos vorige zomer voor een lucratieve transfer naar Bursaspor, maar kon geen potten breken in het buitenland. De 30-jarige aanvaller slaagde er zelfs niet in om te scoren in de Turkse competitie. Met een jaarsalaris van naar verluidt 1 miljoen euro bruto was de Turkse club De Sutter dan ook liever kwijt dan rijk.

Woensdag kon je op BlauwZwartFans al lezen dat Tom De Sutter dicht bij een akkoord stond met Sporting Lokeren. Intussen is de deal beklonken. De ex-spits van Club Brugge verlaat Bursaspor en voetbalt straks op Daknam. De Sutter tekende een contract dat hem tot 2019 aan Lokeren verbindt.

De Sutter: “Play-Off I halen”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws