Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

OFFICIEEL: De Bock verlengt contract tot 2020

OFFICIEEL De Bock verlengt contract tot 2020

Club Brugge werkt momenteel volop aan de ploeg van volgend seizoen. Zo wil Blauw-Zwart de sterkhouders van de kampioenenploeg liefst allemaal aan boord houden en hier en daar nog uitpakken met enkele gerichte transfers.

Laurens De Bock zullen we alleszins ook volgend seizoen nog in Jan Breydel aan het werk zien. De verdediger verlengde zijn contract tot 2020. De Belgische linksachter lag nog één jaar onder contract, maar verbindt nu dus zijn lot langer aan Club Brugge. Dat meldt de officiële website.

De Bock begon eerder aarzelend aan zijn periode bij Blauw-Zwart, maar wierp zich de voorbije seizoenen op tot een echte sterkhouder. In 145 wedstrijden vond hij twee keer de weg naar doel en zorgde hij voor 5 assists. De goeie prestaties van De Bock werden ook beloond met 3 selecties bij de Rode Duivels.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws