Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

OFFICIEEL: Club versterkt zich met veelbelovende aanvaller

OFFICIEEL Club versterkt zich met veelbelovende aanvaller

De spelers van Club Brugge genieten momenteel van een welverdiende vakantie, maar op de club gaat het werk gewoon voort. Zo heeft Blauw-Zwart zich versterkt met een jonge spits uit derde klasse. Want ook in de lagere regionen van het voetbal is er talent te vinden. Ons bekendste voorbeeld is Thomas Meunier, die in 2011 overkwam van derdeklasser Virton.

Rik De Kuyffer heeft vandaag via Twitter bekendgemaakt dat hij een contract voor 3 seizoenen getekend heeft bij Club Brugge. De Kuyffer is een 17-jarige spits die sinds januari dit jaar de overstap maakte naar de A-kern van Berchem Sport.

Op een klein half jaar tijd heeft De Kuyffer dus indruk gemaakt op Blauw-Zwart. Hij stond twee keer in de basis bij de eerste ploeg van Berchem Sport en mocht drie keer invallen. Hij kwam in 133 speelminuten niet tot scoren, maar de Brugse scouts hebben veel vertrouwen in de jonge speler. Maandag maakte beloftedoelman Quintijn Steelant de omgekeerde beweging. Hij verlaat Club en trekt naar derdeklasser KFCO Beerschot-Wilrijk.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws