Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

OFFICIEEL: Beerschot Wilrijk plukt linksachter bij Club Brugge weg

OFFICIEEL Beerschot Wilrijk plukt linksachter bij Club Brugge weg

KFCO Beerschot Wilrijk is van plan om binnenkort een nog professionelere manier van werken te hanteren. De kampioen uit de verouderde derde klasse B brandt van ambitie en wil ook komend seizoen van zich laten spreken. 

Jimmy De Jonghe is niet langer een speler van Club Brugge. De 24-jarige linksachter speelde afgelopen seizoen op uitleenbasis op het Kiel en was einde contract bij Blauw-Zwart. Beerschot Wilrijk aarzelde dan ook niet om hem een contract voor twee seizoenen aan te bieden. De Jonghe is een vaste waarde bij Beerschot en vond bovendien 5 keer de weg naar doel.

Nochtans had De Jonghe naar eigen zeggen ook aanbiedingen uit eerste klasse. “Ik kon eventueel naar clubs uit de Jupiler Pro League, teams die doorgaans in het rechterkolommetje staan. Aan strijden om het behoud te verzekeren of vechten tegen de degradatie had en heb ik echter geen zin. Dan groei ik liever mee door met KFCO Beerschot Wilrijk”, klinkt het via de officiële kanalen.

De Jonghe is na Lennert De Smul – die de overgang naar KV Kortrijk maakt – de tweede linksachter die de deur in Jan Breydel achter zich dichttrekt. Dat is één van de redenen waarom Club Boli Bolingoli aan boord wil houden. Vaste linksachter Laurens De Bock verlengde zijn contract tot 2020. Begin juni trok ook beloftedoelman Quintijn Steelant naar Beerschot Wilrijk.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws