Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

OFFICIEEL: Beerschot-Wilrijk plukt doelman bij Club weg

OFFICIEEL Beerschot-Wilrijk plukt doelman bij Club weg

Club Brugge heeft met Ludovic Butelle, Sébastien Bruzzese, Michaël Cordier en Jens Teunckens vier goede doelmannen in zijn A-kern. De concurrentie is dan ook erg groot en mogelijk is dat één van de redenen waarom Quintijn Steelant andere oorden opzoekt.

Beloftedoelman Steelant behoorde in het begin van het seizoen al eens tot de selectie van Michel Preud’homme, maar werd eind november uitgeleend aan KMSK Deinze. De 19-jarige goalie kreeg 360 speelminuten bij de tweedeklasser.

Intussen heeft het jonge talent besloten om Blauw-Zwart te verlaten. Steelant bereikte vandaag namelijk een akkoord met KFCO Beerschot-Wilrijk voor twee seizoenen. De talentvolle keeper was ook al actief bij de U17 en U19 van de Rode Duivels. Steelant hoopt om op het Kiel door te groeien en de volgende twee jaar mee het traject naar 1B en wie weet 1A af te leggen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws