Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Norwich City wil Stefano Denswil bij Club wegkapen’

'Norwich City wil Stefano Denswil bij Club wegkapen'

Club Brugge kroonde zich afgelopen seizoen tot landskampioen en mag zich daardoor opmaken voor deelname aan de groepsfase van de Champions League. Dat zorgt ervoor dat heel wat sterkhouders in Jan Breydel willen blijven. Tenzij ze een onwaarschijnlijk aanbod uit het buitenland krijgen natuurlijk.

Zo werd Stefano Denswil woensdag gelinkt aan FC Barcelona. De 23-jarige Nederlander prijkt, weliswaar samen met 7 andere spelers, op het lijstje van de Blaugrana. En intussen is er ook Engelse interesse voor de ex-Ajacied.

Volgens Het Laatste Nieuws wordt Denswil namelijk gevolgd door Norwich City. De kans dat de centrale verdediger Club en de bijhorende Champions League-campagne achter zich laat voor een avontuur bij de Premier League-degradant lijkt echter klein. Twee jaar geleden kwam Norwich City al eens shoppen bij Blauw-Zwart. Toen kaapte het Vadis Odjidja weg, maar die komt nauwelijks aan spelen toe bij The Canaries.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws