Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Mulder benoemt de ideale club voor Thomas Meunier

'Ook Franse topclub springt in de dans voor Meunier'

Thomas Meunier speelt zich op het EK in de kijker bij een alsmaar groter wordend lijstje clubs. Onder andere Napoli en PSG zouden wel wat in de rechtsachter zien en het lijkt een kwestie van tijd vooraleer er een ploeg zijn opstapclausule van zes miljoen euro gaat lichten.

Jan Mulder begrijpt dat wel. “Bij Thomas Meunier schijnen de aanbiedingen van gerenommeerde buitenlandse clubs met bosjes in de mailbox te vallen. Op de vuilnisbelt van dit EK snakken de aanwezige clubscouts namelijk naar een leuke, aanvallende achterspeler met enige stijl. Vóór een ander met een EK-vedette aan de haal gaat: hem snel kopen nu en straks aan het eigen publiek presenteren”, schrijft hij in Het Laatste Nieuws.

Daarnaast schuift de Nederlander ook de perfecte club voor Meunier naar voren: “Ladies and gentlemen, we proudly welcome in West Ham: Tommy Meunier from Belgium!”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws