Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

MPH verwijst naar deze geluksbrenger voor kampioenschap Club Brugge

MPH verwijst naar deze geluksbrenger voor het kampioenschap van Club Brugge

Michel Preud’homme is woensdagavond opnieuw in de prijzen gevallen. De Trainer van het Jaar werd in thuisstad Aalter gehuldigd door staatssecretaris Pieter De Crem en het gemeentebestuur.

“Het is altijd het moeilijkste om gerespecteerd te worden waar je woont, maar hier is dat echt wel top”, vertelt Preud’homme aan Het Nieuwsblad. “Ik voel me hier goed. En als iemand als Pieter De Crem je opbelt, zeg je niet zomaar nee. Er zijn hier veel supporters van Blauw-Zwart, dus ik voel me hier écht wel thuis.”

Opvallend weetje: Preud’homme woont momenteel in hetzelfde huis als Eric Gerets destijds. En ook de Limburgse ex-coach van Blauw-Zwart pakte toen (in 1997 – 1998) de titel met Club Brugge. “Ik ga aan Bart Verhaeghe vragen om mijn woning, die duidelijk een kampioenenwoning is, meteen te kopen”, grapt Preud’homme.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws