Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Miljoenenbod op aanvaller Club Brugge’

'Miljoenenaanbod op aanvaller Club Brugge'

Club Brugge is vastberaden om zijn sterkhouders van vorig seizoen samen te houden, maar vanzelfsprekend kan een talentvolle kern op de nodige buitenlandse interesse rekenen. Het is dus nog maar de vraag of Blauw-Zwart in zijn opzet zal slagen.

Volgens Manuel Marin, een insider van Real Betis, zal de Spaanse middenmoter 6,5 tot 7 miljoen euro op tafel leggen voor Abdoulay Diaby. De Franse Malinees heeft naar verluidt zelfs al een akkoord met de Spaanse club. Diezelfde bron meldt dat Club Brugge een transfer voorlopig in de weg staat. Blauw-Zwart zou namelijk minstens 8 miljoen euro voor zijn topschutter willen vangen.

De interesse van Real Betis is hoe dan ook niet nieuw. Eind mei informeerden de Spanjaarden al een eerste keer naar Diaby. Het zou alleszins een opmerkelijke overgang zijn, aangezien Club Brugge volgend seizoen Champions League speelt en Real Betis als tiende in de Primera División niet eens op het Europese toneel zal verschijnen. Tot slot hengelt ook Galatasaray naar de diensten van de Brugse goalgetter.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws