Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Michel Preud’homme krijgt extra vakantie

Michel Preud'homme krijgt extra vakantie

Michel Preud’homme slaagde er afgelopen seizoen in om de titel na 11 jaar wachten terug naar Jan Breydel te brengen. De Luikenaar besliste in de loop van het seizoen om een sabbatperiode in te lassen, maar bedacht zich na het binnenhalen van het kampioenschap. 

Preud’homme is komend seizoen trainer naar Engels model bij Club Brugge. Zo krijgt assistent-coach Philippe Clement meer verantwoordelijkheden. Op de eerste twee trainingsdagen was dat alvast te merken. De spelerskern werd opgesplitst in twee groepen waarbij de ene helft zijn medische testen onderging en de andere helft op het trainingsveld stond. Hierbij was er geen spoor van de hoofdcoach.

Woensdag zal Preud’homme de eerste training met de volledige groep wél voor zijn rekening nemen. Daarna neemt de Luikenaar volgens Het Nieuwsblad nog vrijaf tot vrijdag 1 juli. Vanaf dan pakt de Brugse coach het werk opnieuw op.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws