Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Meunier over match tegen Ierland: “Zo breng ik de ploeg het Brugse spel bij”

Meunier over match tegen Ierland: "Zo breng ik de ploeg het Brugse spel bij"

De Rode Duivels wonnen zaterdagnamiddag met 3-0 van Ierland. Daarbij was een opmerkelijke rol weggelegd voor Thomas Meunier. De rechtsachter van Club Brugge zag zijn prima partij zelfs bekroond worden met een plaatsje in het EK-elftal van de week.

Meunier stond vandaag de pers te woord en beseft dat hij zeker iets bijbrengt aan het voetbal van de Rode Duivels. “We kunnen nog beter spelen, maar we hebben nu eenmaal spelers die van de bal houden”, vertelt Meunier aan La Dernière Heure. “Ik zorg voor directer voetbal. Zo breng ik de ploeg het Brugse spel bij.”

De 2-0 tegen Ierland kwam er op voorzet van Meunier. “Het doelpunt van Witsel, waar ik de assist voor gaf, was de perfecte kopie van het doelpunt van Diaby tegen Anderlecht”, besluit Meunier. Via onderstaande beelden kan je nog eens genieten van de 1-0 uit onze kampioenenmatch tegen Anderlecht.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws