Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Meunier oogst opnieuw lof: “Beste rechtsback van het toernooi”

Meunier oogst opnieuw lof Beste rechtsback van het toernooi

De Rode Duivels wonnen zondagavond hun achtste finale tegen Hongarije en mogen zich daardoor opmaken voor de kwartfinale tegen Wales. Thomas Meunier stond voor de derde keer op rij in de basis bij onze nationale elf en vervulde zijn plicht met verve. Vrijdag wordt de rechtsachter van Club Brugge opnieuw aan de aftrap verwacht tegen Gareth Bale & co.

Onderstaand namen verschillende kranten de prestatie van Thomas Meunier tegen Hongarije onder de loep. En ook Twitter had naar goede gewoonte wat te vertellen over de verdediger van Blauw-Zwart.

Het Laatste Nieuws — 7/10

Pikte terug aan bij het niveau dat hij tegen Ierland haalde. Deed zijn verdedigend werk en was goed in de balrecuperatie. Kwam er ook vaak mee uit, met goeie, snedige acties en degelijke inspeelpasses. Lijkt niet van plan om zijn basisplaats nog af te geven.

Het Nieuwsblad — 6/10

Werd amper in verlegenheid gebracht. Kiest niet altijd voor de makkelijkste oplossing, wel altijd de meest voetballende. Aanvallend moeilijk om echt zijn stempel te drukken.

Het Belang van Limburg — 7/10

Voetbalde naar zijn kwaliteiten, met veel drang naar voor. Verzorgde opbouw. Mooie dieptepass op Mertens. Defensief af en toe slordig. Maar in grote lijnen alweer een prima prestatie. Is zijn status van international waard.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws