Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Meunier maakt vergelijking tussen Rode Duivels en Club Brugge: “Ander systeem”

Meunier maakt vergelijking tussen Rode Duivels en Club Brugge Ander systeem

Thomas Meunier geeft het Europees Kampioenschap in Frankrijk een Blauw-Zwart tintje. De rechtsachter van Club Brugge blesseerde zich in de laatste competitiewedstrijd tegen KV Oostende, maar is in extremis fit geraakt voor het grote toernooi. 

Meunier moest een tijd lang individueel trainen, maar donderdag kon hij voor het eerst voluit gaan en gaf hij achteraf ook aan dat hij 100% fit is. De Brugse verdediger hoopt dan ook dat hij straks op speelgelegenheid kan rekenen. “Ik ken mijn job, ook al is het systeem hier anders dan bij Club Brugge. Bij de nationale ploeg mag slechts één back tegelijk gaan, terwijl we in Brugge alles op dominantie zetten.”

“Bij Club kan het gebeuren dat de twee backs hoog gaan”, gaat Meunier verder tegenover Het Laatste Nieuws. “Het is wat aanpassen, maar dat kan ik. Daar maak ik me geen zorgen over.” Maandag spelen de Rode Duivels hun eerste wedstrijd om 21u tegen Italië.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws