Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Meunier laat zich uit over transfergeruchten: “Een goede deal”

Meunier laat zich uit over transfergeruchten Een goede deal

Thomas Meunier speelt zich met de Rode Duivels in de kijker op het EK in Frankrijk. Daardoor staat de 24-jarige rechtsachter op het verlanglijstje van heel wat ploegen. De kans dat de verdediger ook volgend seizoen nog in Jan Breydel vertoeft, lijkt dan ook met de dag kleiner te worden.

In het contract van Meunier is een opstapclausule van 6 miljoen euro opgenomen. Als er echter meerdere clubs bereid zijn om de afkoopsom te betalen, dan kan het transferbedrag nog hoger oplopen. Volgens Sportitalia zou Napoli alvast 7 miljoen euro geboden hebben op de Ardennees.

“Of mijn toekomst in Italië ligt? Wie weet”, vertelt Meunier aan Sky Sports Italia. “Ik had contact met Napoli, Torino en Sassuolo. Ik speel in België en ik kost niet veel. Ploegen kunnen een goede deal doen. Ik heb ook aanbiedingen uit Frankrijk, Engeland en Duitsland. Op dit moment denk ik echter enkel aan het EK. Na het EK zal ik de aanbiedingen eens goed bekijken”, besluit Meunier.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws