Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Meunier komt met opmerkelijke uitspraak over de Jupiler Pro League

Meunier komt met opmerkelijke uitspraak over de Jupiler Pro League

Thomas Meunier gooit momenteel hoge ogen op het Europees Kampioenschap in Frankrijk. De rechtsachter van Club Brugge behoort normaal gesproken ook vrijdag tegen Wales opnieuw tot de basiself van Marc Wilmots. De 24-jarige verdediger ziet op het toernooi wel een verschil ten opzichte van de Belgische competitie.

“Al sinds de eerste training voel ik dat ik het niveau aankan, maar het blijft potiger dan bij Club”, vertelt Meunier aan Sport/Voetbalmagazine. “Er is geen enkele training waaraan ik geen letsel overhoudt: een bloedende teen, rugpijn et cetera”, lacht de rechtsback.

“Tegen Ierland bijvoorbeeld waren er niet zoveel duels, maar het engagement waarmee de Ieren voetbalden, was veel groter dan wat ik in de Belgische competitie gewoon ben. Daar lijkt het wel alsof niemand zich honderd procent geeft”, besluit Meunier.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws