Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

“Meunier is een Luxemburgse pipo die er maar wat bijloopt om op te vullen”

Brusselmans Hij weet precies meer over toekomst Preud'homme

De Rode Duivels bereiden zich momenteel in alle rust voor op de achtste finales op het EK in Frankrijk. Als Marc Wilmots en de zijnen Hongarije weten te verslaan, wacht Wales of Noord-Ierland in de kwartfinale. In aanloop naar die wedstrijd laat Herman Brusselmans zijn licht schijnen op de verdediging van de Belgen.

In zijn column in Het Laatste Nieuws spaart de analist niemand, al krijgt vooral Thomas Meunier ervan langs van Brusselmans. Onderstaand een overzicht van zijn schrijfsels.

Thibaut Courtois: Voorbeeldig, op geen fout te betrappen, kalm en berustend, een grote neus in een verder nietszeggend gezicht.
Thomas Meunier: Loopt er maar wat bij om de hoop te vullen, stugge Luxemburgse pipo, totaal geen gevoel voor humor.
Toby Alderweireld: Sober, niks speciaals, een kapsel om op te schieten, tattoos die je aan je ergste vijand niet cadeau zou doen.
Thomas Vermaelen: Trieste blik in de ogen, op de rand van depressiviteit, staart vaak zomaar een beetje voor zich uit, ook tijdens kopduels of sliding tackles, zou waarschijnlijk heel graag ergens anders zijn dan op het EK.
Jan Vertonghen: Vele slechte passes, nerveus, ziet reeds de teloorgang van z’n carrière naderen, denkt er allicht aan om daarna boekhouder, belastingsinspecteur of koekenbakker te worden.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws