Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Meunier: “De coach het zo moeilijk mogelijk maken”

Meunier De coach het zo moeilijk mogelijk maken

Thomas Meunier geeft het EK van de Rode Duivels een Blauw-Zwart tintje. Nu de rechtsachter van Club Brugge helemaal fit is, droomt hij van speelminuten op het grote toernooi. 

“De selectie is al een verwezenlijking op zich voor mij. Het is een beloning voor al het werk bij Brugge”, opent Meunier. “Ik ga alleszins mijn best doen om het de coach zo moeilijk mogelijk te maken. Daarna zien we wel.”

Omdat Meunier over een uniek profiel beschikt in de selectie van de Rode Duivels, heeft hij een goeie kans op speelgelegenheid. “Ik denk dat de coach ook weet dat ik de enige rechtsback ben, maar we zien wel of hij mij nodig heeft”, besluit Meunier tegenover Voetbalkrant.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws