Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Met dit nieuwe logo viert Club Brugge zijn 125-jarig bestaan

Met dit nieuwe logo viert Club Brugge zijn 125-jarig bestaan

Op 13 november 2016 viert Club Brugge zijn 125-jarig bestaan. Nu Blauw-Zwart als landskampioen verzekerd is van deelname aan de Champions League-groepsfase, belooft het dan ook een speciaal seizoen te worden. Voor deze gelegenheid zal Club uitpakken met een speciaal logo.

Heel wat Club-fans sturen ons geregeld een berichtje met de vraag of de shirts voor seizoen 2016-2017 al ergens beschikbaar zijn. Dat is nog altijd niet het geval, maar het logo zou wel eens als onderstaand kunnen zijn.

Maandag is Club Brugge aan zijn voorbereiding op komend voetbaljaar begonnen. De spelerskern werd opgesplitst in twee groepen. De ene helft onderging zijn medische testen, de andere stond op het trainingsveld in Westkapelle. Bij de groep die op het trainingsveld verscheen, viel het op dat er een speciaal logo op de trainingsshirts en jassen prijkte.

Het gaat hierbij om een logo met een gouden krans. Onderaan zien we oprichtingsjaar 1891 en het huidige jaar. De Romeinse cijfers CXXV zetten het 125-jarig bestaan nog eens extra in de verf. BlauwZwartFans kreeg van een bezoeker alvast een opzet van het nieuwe logo doorgestuurd. Het is echter niet zeker of dit logo ook op de nieuwe officiële shirts zal prijken.

Club Brugge logo 2016-2017

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws