Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Met deze treffer bezorgt Bacca Colombia een bronzen plak

Met deze treffer bezorgt Bacca Colombia een bronzen plak

De Copa America loopt op zijn einde. Zondagnacht zal Argentinië of Chili zich tot winnaar van het toernooi kronen. Colombia werd in de halve finale uitgeschakeld door Chili (0-2), terwijl de Verenigde Staten verloren van Argentinië (0-4). De verliezende halve finalisten mochten in een onderling duel uitmaken wie met de derde plaats aan de haal ging.

Carlos Bacca stond in de basis tegen de VS. De ex-spits van Club Brugge tekende na 31 minuten voetballen voor het enige doelpunt van de wedstrijd en kroonde zich op die manier tot matchwinnaar. Onderstaand beelden van de goal.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws