Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Matchwinnaar Osei-Berkoe reageert op zjin droomdebuut

Matchwinnaar Osei-Berkoe reageert op zjin droomdebuut

Club Brugge begon aan voetbalseizoen 2016-2017 met een oefenmatch tegen Royal Knokke FC. Naast de ervaren spelers kregen ook heel wat youngsters hun kans bij Blauw-Zwart. Het was uitgerekend één van die Brugse jonkies die door zijn twee doelpunten erg bepalend was in de 0-3-zege op het veld van de kampioen uit vierde klasse.

Osei-Berkoe mocht in de tweede helft opdraven tijdens de oefenmatch tegen Knokke. De Trainee scoorde twee keer en was dan ook een erg tevreden man. “Dit is een unieke ervaring en kans voor mij. Ik was niet te zenuwachtig. Van zodra ik op het veld stond, ging het prima voor mij. Ik krijg nu de kans om ervaring op te doen bij de eerste ploeg, maar ook bij de beloften zal ik verder mijn taken doen. Als jonge speler hoop je altijd op meer, maar ik ben nog jong. We zien wel wat er verder op me afkomt”, vertelt de 18-jarige aanvaller op de officiële site.

Ook de beloften van Club Brugge kijken reikhalzend uit naar het nieuwe seizoen. “Dit jaar spelen de beloften in de Youth League, wat ongetwijfeld een prima ervaring zal zijn. We hebben een goede ploeg om het daarin ver te schoppen. Op toernooien speel je wel eens tegen grote ploegen, maar in de Youth League krijg je écht het Champions League-niveau van Europa tegenover je.”

“Ik speelde al het WK U17 in Chili, maar dat was wel met leeftijdsgenoten. Hier sta ik op het veld tussen mannen met meer ervaring en daar leer ik meer uit. Daarnaast krijg ik nog veel tips van mijn vader. Hij zal straks mijn goede en slecht punten van de wedstrijd aanhalen.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws