Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Mannaert over Brugse publiekslieveling: “Hij wil zijn contract niet verlengen”

Mannaert over Brugse publiekslieveling Hij wil zijn contract niet verlengen

Door de aanvallende weelde bij Club Brugge vergaarde Tuur Dierckx afgelopen seizoen slechts 700 speelminuten. De 21-jarige flankaanvaller stond 5 keer in de basis en mocht 20 keer invallen. Net om die reden twijfelt één van de grote publiekslievelingen of hij ook komend seizoen nog in Jan Breydel vertoeft.

“Tuur wil voorlopig zijn contract niet verlengen”, vertelt Vincent Mannaert aan Het Laatste Nieuws. “Jammer, omdat ik geloof dat dit voor hem een belangrijk jaar kan worden, waarin hij ook zijn kansen zou krijgen”, aldus onze algemeen manager.

Dierckx ligt nog tot midden 2017 onder contract bij Club Brugge, maar zoekt dus mogelijk andere oorden op. Lokeren, Waasland-Beveren en verscheidene Nederlandse clubs hebben alvast interesse in de vleugelspits. Omdat Dierckx nog maar één jaar onder contract ligt en hij (voorlopig) niet wil verlengen, behoort enkel een definitieve transfer tot de mogelijkheden.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws