Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Manager Lombaerts heeft uitstekend nieuws voor Club Brugge

Hoopvol nieuws omtrent mogelijke transfer Nicolas Lombaerts

Vincent Mannaert gaf onlangs aan dat hij elk jaar eens informeert naar Nicolas Lombaerts. De voorbije jaren was dat tevergeefs, maar nu lijkt Club meer kans dan ooit te maken om zijn jeugdproduct terug te halen.

Nadat eerder al Henk van Stee, de technisch directeur van Zenit Sint-Petersburg, vertelde dat Lombaerts zwaar wil inleveren om weer in West-Europa te voetballen, komt nu de manager van Lombaerts met uitstekend nieuws voor Club. “Er is interesse van twee clubs uit China en we kregen een bod van het Mexicaanse Tigres. Ook Schalke 04, Hoffenheim en enkele Engelse clubs hebben geïnformeerd”, opent Santosh Verhulst in Het Nieuwsblad.

“Maar omdat zijn vrouw zwanger is, hoopt hij dicht bij huis te kunnen spelen. Dan zijn PSV, Ajax, Club Brugge en Anderlecht héél interessant. Feit is wel dat Zenit zijn waarde nog erkent en een transfersom vraagt die niet evident is voor een 31-jarige.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws