Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Makelaar Pereira reageert op geruchten over uitleenbeurt

Makelaar Pereira reageert op geruchten over uitleenbeurt

Leandro Pereira maakte afgelopen zomer de overstap van Palmeiras naar Club Brugge. Tot dusver kon de 24-jarige aanvaller echter allesbehalve overtuigen. Hij vond in 660 speelminuten geen enkele keer de weg naar doel en volgens HLN is de kans klein dat Pereira – die momenteel nog steeds in Brazilië vertoeft – in de heenronde voor Blauw-Zwart zal uitkomen.

Dinsdagavond kon je op BlauwZwartFans al lezen dat Club volgens Braziliaanse bronnen onderhandelt met Palmeiras over een uitleenbeurt van Pereira. Intussen heeft Neto Genovez, de makelaar van de Brugse aanvaller, gereageerd op die geruchten.

Genovez zou aan Foxsports verteld hebben dat er voorlopig geen contact is geweest tussen Club Brugge en Palmeiras. De makelaar benadrukte echter wel dat Pereira heel graag terug naar Palmeiras zou keren. De spits ging zaterdagnamiddag nog naar een wedstrijd van zijn ex-club tegen Santa Cruz kijken en werd er met open armen ontvangen. Naast Palmeiras zouden ook enkele andere clubs geïnteresseerd zijn om Pereira te huren.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws