Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Lior en Gal Refaelov veroordeeld door politierechter

Lior en Gal Refaelov veroordeeld door politierechter

Lior Refaelov en zijn vrouw Gal moesten zich normaal gesproken donderdagochtend voor de Brugse politierechter verantwoorden. Het koppel is momenteel echter in thuisland Israël op vakantie en stuurde bijgevolg zijn kat naar de politierechtbank. 

Mevrouw Refaelov werd vorig jaar op 18 en 19 maart betrapt met een vervallen Israëlisch rijbewijs. De eerste keer werd ze door een lukrake controle uit het verkeer gehaald. Gal reed toen met de Mercedes die haar man van Club Brugge kreeg.

Een dag later zag de politie Gal opnieuw rijden. Vanzelfsprekend was dat rijbewijs ook toen nog niet in orde. “De politie had haar de eerste keer nochtans duidelijk gezegd wat ze moest doen om alles in orde te brengen en dat ze tot die tijd niet meer mocht rijden”, citeert Het Nieuwsblad de procureur. “Maar daar hield ze dus geen rekening mee. Want amper een dag later werd ze alweer betrapt.”

De middenvelder van Club werd daardoor op zijn beurt vervolgd omdat hij zijn auto toevertrouwd had aan een persoon zonder geldig rijbewijs. De politierechter veroordeelde Gal Refaelov bij verstek tot een boete van 1.200 euro en een rijverbod van twee maanden. Lior komt er vanaf met een boete van 600 euro.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws