Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Laatste kans om een matchworn spelersshirt op de kop te tikken

Laatste kans om een matchworn spelersshirt op de kop te tikken

Elk seizoen opnieuw bewijst de Blauw-Zwarte aanhang hoe hondstrouw ze wel is. In goede, maar ook in slechte tijden. Remember seizoen 2006-2007, toen Club Brugge op een teleurstellende zesde plaats eindigde en er het seizoen nadien alsnog meer abonnementen verkocht werden! Op post zijn is natuurlijk één zaak, maar de ploeg steunen is nóg belangrijker. Laat Blue Army nu net de verpersoonlijking zijn van die beide voorwaarden. En jij kan hen steunen!

Blaadje hier, blaadje daar… Voor de doorsnee Club-fan is een Jan Breydelse tifo bijna een vanzelfsprekendheid geworden. Geloof ons, dat is het niet! Want zag je elders in de Jupiler Pro League al een tifo van ons kaliber opduiken? Een groot plastic doek dat vooraf al volledig klaar is, dat lukt hier en daar nog net.

Maar een tifo volgens de regels van de kunst, die enkel en alleen tot stand kan komen via de 12de man, dát is adembenemend. Om nog maar te zwijgen over onze driedubbele tifo tegen AA Gent. Dat zo’n fenomenale sfeeracties centen kosten, spreekt voor zich.

Om ook volgend seizoen vriend en vijand opnieuw te kunnen verbazen, rekent Blue Army op jouw steun! In ruil daarvoor kan je – mits het winnende bod – een matchworn spelersshirt (Vanaken, Izquierdo, Dierckx, Butelle,…) op de kop tikken. Haast je, want de veiling loopt nog maar tot 10 juni.

KLIK HIER om te bieden op een authentiek spelersshirt!

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws