Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘KV Kortrijk dicht bij akkoord met Brugse linksachter’

'KV Kortrijk dicht bij akkoord met Brugse linksachter'

KV Kortrijk is voorlopig nog rustig op de transfermarkt, maar daar komt wellicht snel verandering in. Zo mogen Adam Marusic en Maxime Chanot vertrekken en willen De Kerels inkopen doen bij Club Brugge en Anderlecht.

KV Kortrijk staat volgens Het Laatste Nieuws op het punt om Lennert De Smul weg te kapen bij Club Brugge. De 19-jarige linksachter van Blauw-Zwart maakte dit seizoen deel uit van de A-kern, maar behoorde slechts twee keer tot de wedstrijdselectie. Hij kon daarbij niet op speelminuten rekenen.

Daarnaast zou KVK een akkoord bereikt hebben met Anderlecht-doelman Thomas Kaminski. De 23-jarige goalie tekende in 2011 een contract bij Paars-Wit, maar werd na enkele speelkansen uitgeleend aan OH Leuven, Anorthosis Famagusta en FC Kopenhagen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws