Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Kijk naar België – Ierland in het bijzijn van Hans Vanaken

Kijk naar België - Ierland in het bijzijn van Hans Vanaken

Na een welverdiende vakantie in New York en Gran Canaria vertoeven Hans Vanaken en vriendin Lauren Flemings opnieuw op Belgische bodem. De 23-jarige middenvelder van Club Brugge zal ter gelegenheid van de match van de Rode Duivels vandaag te gast zijn op het Hertog Janplein te Lommel.

Om 15u is het zover! Dan spelen de Rode Duivels hun levensbelangrijke wedstrijd tegen Ierland. In Lommel wisten ze Vanaken te strikken voor analyses voor, tijdens en na de wedstrijd. Wie de Brugse spelmaker tegen het lijf wil lopen, kan zich dus maar beter richting Lommel reppen.

Meer informatie over het evenement vind je hier.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws