Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Kersverse aanwinst geeft duiding bij zijn transfer naar Club Brugge

Brugse aanwinst geeft duiding bij zijn transfer naar Club Brugge

Dinsdagavond kon je op BlauwZwartFans lezen dat Club Brugge zich versterkt heeft met Rik De Kuyffer, een 17-jarige aanvaller die overkomt van derdeklasser Berchem Sport. De talentvolle spits wist Blauw-Zwart onlangs te overtuigen tijdens een testperiode op enkele jeugdtoernooien.

“Ik ben uiteraard bijzonder fier om bij de landskampioen aan de slag te gaan”, vertelt De Kuyffer, die ook interesse genoot van Beerschot-Wilrijk en Lierse, aan Gazet van Antwerpen. “Het is altijd mijn droom geweest om profvoetballer te worden en met deze transfer komt dat toch een stap dichterbij. Ik zal voorlopig wel uitkomen voor de U19 of de beloften.”

Op 30 april nam De Kuyffer naar verluidt officieel ontslag bij Berchem Sport. De jonge aanvaller was dus sowieso van plan om andere oorden op te zoeken. Het is nog niet zeker of de derdeklasser een opleidingsvergoeding ontvangt voor zijn spits. “Omdat hij ontslag nam, heeft Berchem op dit moment niets”, verklaart sportief manager Marc De Mulder. “Volgens Rik’s vader zou Brugge nog contact opnemen met ons. Wij wachten dus gewoon af wat er nu verder gebeurt.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws