Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Keert Ryan Donk terug naar Club na opvallende ruildeal?

Keert Ryan Donk terug naar Club na opvallende ruildeal

Vandaag is een opvallend bericht opgedoken in de Turkse media. Galatasaray zou naar verluidt Ryan Donk hebben aangeboden bij Club Brugge. De Nederlandse verdediger speelde van 2009 tot 2013 al in Jan Breydel en vond toen 11 keer de weg naar doel in 140 wedstrijden.

Volgens Turkiye Gazetesi heeft Galatasaray serieuze interesse in Abdoulay Diaby. Omdat Club zo’n 8 miljoen euro voor zijn topschutter wil vangen, zou de Turkse club de prijs willen drukken door Ryan Donk in de deal te betrekken.

Bovenop de terugkeer van de 30-jarige verdediger zou Galatasaray 3,5 miljoen euro veil hebben voor Diaby. De kans dat Club oren heeft naar dit opmerkelijke voorstel lijkt ons eerder klein, ook al omdat Real Betis eerder al zo’n 6,5 tot 7 miljoen euro bood voor de Franse Malinees.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws