Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Joos kiest voor Meunier in zijn ideale Rode Duivels-elftal

Joos kiest voor Meunier in zijn ideale Rode Duivels-elftal

Nog één keer slapen en het is zover! Dan spelen de Rode Duivels hun eerste wedstrijd op het EK tegen Italië. Vooral in de defensie zijn er heel wat vraagtekens over de opstelling van Marc Wilmots. Filip Joos zou op de rechtsachter voor Thomas Meunier opteren. 

“In de defensie zet ik Toby Alderweireld en Jan Vertonghen centraal. Op rechts kies ik voor Thomas Meunier, op links voor Jordan Lukaku. We moeten aanvallen tegen Italië, dan weten ze het echt niet meer”, verklaart Joos zijn keuze bij Sporza.

“Op het middenveld opteer ik op dit moment voor Kevin De Bruyne, met Radja Nainggolan en Marouane Fellaini achter zich”, gaat de analist verder. “Ik zet Romelu Lukaku in de spits, Eden Hazard op links. En dan zou ik tot slot heel lang moeten nadenken over Yannick Carrasco of Dries Mertens op de rechterflank”, besluit Joos.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws